Gå videre til innhold
De 36 volumetriske elementene i filmen, tok to dager å sette sammen til et leilighetshus med tre etasjer og 12 leiligheter.
De 36 volumetriske elementene i filmen, tok to dager å sette sammen til et leilighetshus med tre etasjer og 12 leiligheter.

Blogginnlegg -

36 leilighetsmoduler montert på 60 sekunder!

BoKlok bygger bærekraftige boliger med god design, funksjon og kvalitet til en lav pris og er et boligkonsept utviklet av Skanska og IKEA. Vi bygger våre hjem som volumetriske elementer innendørs i en industrialisert, moderne måte å bygge på. På stedet blir de deretter satt sammen i boliger.

Ved å bygge på en industrialisert måte, kan vi ikke bare bygge raskere enn tradisjonelle utbyggere, vi kan også spare på materialer siden vi alltid vet nøyaktig hvor mye vi trenger for hvert hus. Selvfølgelig er arbeidsmiljøet også bedre for våre utbyggere. Husene sendes i volumetriske elementer fra fabrikken til byggeplassen og monteres på stedet på bare en dag. Tryggere, raskere og mindre støyende for naboene. Takket være alt dette kan vi bygge kvalitetsboliger raskt. Vår rekord er syv måneder fra landtildeling til huseiere som flytter inn.

På plass i det nye nabolag

De fleste er åpenbart nysgjerrige på deres fremtidige hjem, og noen ganger kan det føles som flyttingen er langt unna, selv om alle modulene er på plass og boligområdet begynner å ta form. Det er for å sikre at alt er i perfekt form når huseiere flytter inn. I noen tilfeller inviterer vi våre kunder til å se hvordan det fungerer når vi monterer de volumetriske elementene i hus.

Dessverre er det ikke alltid mulig - mange ganger er bygningsområdet overfylt, og da kan vi ikke ha besøkende der på en trygg måte. Derfor har vi hatt et kamera som filmer hele forsamlingen av et leilighetshus av oss, i Sverige. De 36 volumetriske elementene i filmen, tok to dager å sette sammen til et leilighetshus med tre etasjer og 12 leiligheter. 

Nyt filmen!

Emner

Kategorier

Kontakter

Tove Borchgrevink

Tove Borchgrevink

Pressekontakt Country Manager +47 91 83 98 52

Relatert innhold