Gå videre til innhold
Store planer for Nannestads nye bydel

Blogginnlegg -

Store planer for Nannestads nye bydel

Det er store planer for Nannestads nye bydel Engelsrudshagen der er det avsatt plass til omlag 750 nye hjem i et område som har nærhet til både naturen og sentrum. Her har BoKlok bygd 36 leiligheter som førstemann ut på området.

Engelsrudhagen er i startfasen og om noen år vil det myldre av liv her. BoKlok har bygd 36 leiligheter og prosjektet Vingesvingen som snart er helt utsolgt. Caroline Heisholt, salgsansvarlig i BoKlok, har vært med på hele reisen med å utvikle og selge boligene.

- Det kjennes veldig bra at vi snart utsolgt her. Jeg har vært med siden vi kjøpte tomten og delta i hele prosessen. Jeg kjenner de som har kjøpt her og det er så mange hyggelige naboer. Nå er det kun 1 ledig leilighet igjen og når den er solgt blir det ekstra hyggelig for alle de andre som bor her, ekstra fint når alle naboer er på plass og man kan bli kjent med hverandre.

De som flyttet inn i de nye leilighetene i BoKloks første byggetrinn som kalles Vingesvingen, er en god blanding av unge førstegangskjøpere, unge par, par med barn og eldre – både par og enslige.

- Det gir gode bomiljøer når det er mennesker i alle aldre og livsfaser på et sted. Våre boliger passer for mennesker i de fleste faser av livet, noe som gir et variert, inspirerende og morsomt naboskap. I Vingesvingen finnes det virkelig noe for alle; det ligger utrolig fint til midt i skogen med naturen rett utenfor døren, men med gangavstand til sentrum av Nannestad. Barnehager og skoler er i nærheten, i Nannestad finner man matbutikker, vinmonopol og idrettslag. Samtidig har man skiløypene rett utenfor døren og man kan gå milevis på ski om man liker det. Her har man helt enkelt verden for sine føtter. I Nannestad kan man virkelig nyte et rolig liv, selv om man ikke er langt fra store byer som Jessheim og Oslo – for ikke å glemme nærheten til Gardermoen som kan ta deg ut i verden. Dit er det kun 8 minutter med bil, sier Caroline Heisholt.

Engelsrudhagen og Nannestad er et område i vekst - Jessheim har hatt enorm vekst og nå er det Nannestad som står for tur! Nannestad er en av landets raskest voksende kommuner, og det er ikke mer enn ett og ett halvt år siden ordføreren tok det første spadetaket i Vingesvingen. Kommunen ser Engelsrudhagen som en viktig del av utviklingen i Nannestad sentrum. I det som blir Nannestads nye bydel er det avsatt plass til mer enn 750 nye boliger.

BoKlok har bygd 36 selveierleiligheter fra 2-4 etasjer med og uten heis, med enten carport eller garasjeplass. I BoKlok er utemiljøet minst like viktig for trivselen som selve boligen. Det skal føles bra å gå gatelangs hjemover, og koselig å sitte og lese på balkongen. Derfor har det vært fokus på gode, private uteplasser samtidig som fellesarealene byr på hyggelige samlingspunkter med lekeplasser, trær og busker.

Nå er det kun 1 leilighet igjen som savner eier, og Caroline Heisholt lengter etter å få den siste puslespillbrikken på plass:

- Den siste leiligheten er en skikkelig fin 4-roms med solrik balkong, man får naturen tett på seg og leiligheten er plassert usjenert i enden av bygget. Disse leilighetene er utrolig fine og vi får stadig høre at folk er overrasket over de gode planløsningene, godt med plass for oppbevaring – privat uteplass, kjøkken med hvitevarer inkludert og ikke minst heis og egen garasjeplass er bare noen av fordelene her. Lave omkostninger og lave fellesutgifter er det også. Boligen er ferdig, så det beste av alt er at du kan flytte inn med en gang – eller når det passer deg! Jeg håper jeg snart får se ytterligere en glad kjøper flytte inn her, avslutter Caroline Heisholt.

Related links

Emner

Kategorier

Regions

Kontakter

Tove Borchgrevink

Tove Borchgrevink

Pressekontakt Country Manager +47 91 83 98 52

Relatert innhold