Gå videre til innhold
Magdalena Andersson, produksjonssjef og Frida Sethsson, QEHS og produksjonsteknisk leder, er to av de fire BoKlok stipendmottakerne for Stiftelsen Agne Sandberg.
Magdalena Andersson, produksjonssjef og Frida Sethsson, QEHS og produksjonsteknisk leder, er to av de fire BoKlok stipendmottakerne for Stiftelsen Agne Sandberg.

Nyhet -

BoKlok-ansatte får stipend

Fire BoKlok-ansatte har mottatt stipender fra Stiftelsen Agne Sandberg – en stiftelse innenfor Skanska-konsernet. Mottakerne vil gjennomføre studier og videreutvikle sine faglige ferdigheter.

Annethvert år deles det ut stipender fra stiftelsen Agne Sandberg. For første gang noensinne har ansatte fra BoKlok mottatt stipender fra stiftelsen. Magdalena Andersson, produksjonssjef, Frida Sethsson, QEHS og produksjonsteknisk leder, Daniel Gustafsson, produksjonstekniker og LEAN Coordinator, alle fra BoKlok-fabrikken i Gullringen, Sverige, er sammen med Sari Perento, kommunikasjons- og markedsføringsspesialist i BoKlok Finland, de fire glade mottakerne av stipendet.

Formålet med Agne Sandberg Foundation er å gi stipender som skal brukes til studier for å utvikle faglige ferdigheter. De fire stipendmottakerne fra BoKlok studerer alle innenfor sitt fagområde. Sari Perento fra BoKlok Finland fullfører sitt tidligere studieprogram innen forretningsutvikling og ledelse, Master of Business (MBA), innen studiefeltet kommunikasjon og markesledelse. Frida, Magdalena og Daniel fra BoKlok-fabrikken i Gullringen studerer Lean-produksjon ved Chalmers teknologiske universitet i Göteborg, Sverige.

- Muligheter som dette er en av hovedgrunnene til at jeg liker arbeidet mitt i BoKlok. Jeg føler at jeg blir utfordret hver dag og får sjansen til å virkelig utvikle meg på både karrierenivå og et personlig nivå. Å gjennomføre dette studie innen LEAN produksjon vil gi meg en personlig utvikling og inngående kunnskap, som jeg kan bruke i mitt daglige arbeid, og som forhåpentligvis vil være til nytte for BoKlok, sier Magdalena Andersson.

En viktig del av suksessen for BoKlok er utviklingen av ansatte. Derfor støttes og oppmuntres denne drivkraften for utvikling.

- Kompetanseutvikling av våre ansatte er en grunnleggende forutsetning for BoKloks fremtidige utvikling og evne. Det gjør det veldig spesielt og morsomt at fire av våre ansatte som investerer i egen utvikling i tillegg til sitt vanlige arbeid, kan belønnes på måter som dette, sier Jonas Andé, hr& etikksjef, BoKlok.

Stiftelsen Agne Sandberg ble grunnlagt i 1953 til ære for avdøde Agne Sandberg, tidligere administrerende direktør i Skanska. Stiftelsens eneste formål er å gi stipender som skal brukes til studier for å utvikle sine faglige ferdigheter.

Related links

Emner

Kategorier

Kontakter

Tove Borchgrevink

Tove Borchgrevink

Pressekontakt Country Manager +47 91 83 98 52

Relatert innhold