Gå videre til innhold
BoKlok får ny hjemmeside og grafisk profil

Nyhet -

BoKlok får ny hjemmeside og grafisk profil

Helt siden forrige uke har BoKloks potensielle kunder og andre interessenter blitt møtt av et helt nytt nettsted, med en ny grafisk profil.

BoKloks nettsted er felles for hele BoKlok samtidig som den er tilpasset de forskjellige forholdene i våre fire markeder - Norge, Sverige, Finland og Storbritannia.

- Det var på tide med en oppdatering; vårt forrige nettsted ble utviklet i 2014 og den grafiske profilen i 2017; å leve og kommunisere i en mer digital verden stiller nye krav til oss, sier Charlotta Herte, SVP Market & Communications i BoKlok.

Det nye nettstedet vil støtte markedsføring og salg samt styrke kommunikasjonen med alle BoKloks interessenter. Sammen med et nytt CRM-system (Customer Relationship Management) som nylig har blitt lansert i Sverige og som kommer til Norge, blir BoKlok utstyrt for å optimalisere de digitale kanalene og tilpasse kommunikasjonen til hver enkelt kunde.

Den oppdaterte grafiske profilen vil støtte BoKloks nåværende og fremtidige kundetilbud i alle markeder.

Charlotta Herte sier videre:

- Ambisjonen har vært å formidle en naturlig og noe roligere følelse, i tråd med pågående trender i samfunnet vårt. Det har også vært viktig å signalisere en skandinavisk arv, ikke minst fordi vi nylig har trådt inn på det britiske markedet.

Ambisjonen med den grafiske profilen har også vært å gjenspeile BoKloks eiere - Skanska og IKEA – sin merkevareutvikling.

BoKloks partner i utviklingsarbeidet til både nettstedet og den grafiske profilen er Bombayworks.

- Det har vært et givende og spennende samarbeid. Å kunne produsere både nettstedet og den grafiske profilen har hjulpet oss på Bombayworks til å få et bedre innblikk i BoKlok og dermed en mulighet til å utvikle noe som representerer merkevaren rettferdig og som hjelper BoKlok på reisen videre. Vi har landet på et nettsted som er brukervennlig, moderne og som dekker BoKloks voksende behov. Vi har nå lagt grunnlaget for BoKloks digitale reise og laget en løsning som vi kan bygge videre på - sammen, sier Anna Frössén, senior prosjekt- og kundeansvarlig, Bombayworks.

   Related links

   Emner

   Kategorier

   Regions

   Kontakter

   Ida Mathisen

   Ida Mathisen

   Markedsrådgiver +47 476 00 824

   Relatert innhold