Gå videre til innhold
Tove Borchgrevink, landssjef i BoKlok Norge.
Tove Borchgrevink, landssjef i BoKlok Norge.

Nyhet -

BoKlok Norge vokser!

Tove Borchgrevink, landssjef i BoKlok Norge kan fortelle at selskapet har stått stødig gjennom pandemien og ser frem mot nye utviklingsmuligheter og boligprosjekter i 2022. Nå utlyses to nye stillinger.

BoKlok Norge har gjort omfattende endringer i virksomheten og er rigget for vekst, utvikling og innovasjon. Den siste tiden har hovedfokuset vært på å bygge opp en langsiktig og solid tomtebank. Tove Borchgrevink, landssjef i Norge oppsummerer året:

- I 2021 leverte vi på alle våre finansielle mål og har kjøpt de tomtene vi ønsket. Vi har jobbet hardt for å utvikle nye boligprodukter med bærekraftige løsninger som tilfredsstiller målgruppens behov. Vi har fått på plass viktige rekrutteringer og søker nå enda flere ressurser for å oppnå nye mål.

Siden 2020 har BoKlok lansert ny nettside og grafisk profil, et viktig steg i riktig retning. Brukervennlighet og kundens behov har stått i sentrum. BoKlok har vært gjennom en produktutvikling og ønsker å gi kundene en mulighet til å tenke helt nytt. I et hjem fra BoKlok er mange av tankene tenkt for deg.

I 2022/2023 kommer BoKlok med nye boligprosjekter i Nannestad, Jessheim, Frogn og Kongsberg. 

- I løpet av året har BoKlok Norge fått på plass en økonomisjef, leder for prosjektgjennomføring og en markedsrådgiver. Salg- og markedssjef kommer fortløpende. Et helt nytt team står klare for å lykkes videre, utdyper Borchgrevink.

BoKlok er i vekst og har et sterkt fundament for fremtiden. Nå styrker BoKlok Norge teamet ytterligere og har utlyst to nye stillinger, en prosjektleder og en investeringsrådgiver. Søknadsfristen er satt til søndag 16.01.2022, les mer om stillingene her!

  Related links

  Emner

  Kategorier

  Regions

  Kontakter

  Tove Borchgrevink

  Tove Borchgrevink

  Pressekontakt Country Manager +47 91 83 98 52

  Relatert innhold