Gå videre til innhold
Portrett av Florence A. O. Kamara , eier av et hjem fra BoKlok i Nannestad.
Portrett av Florence A. O. Kamara , eier av et hjem fra BoKlok i Nannestad.

Nyhet -

Den blideste damen på Nannestad

Florence A. O. Kamara bor i en leilighet som bokstavelig talt er skapt for henne. De første BoKlok boligene ble bygget etter de økonomiske musklene til en sykepleier, og det er akkurat det Florence er. Eller i det minste var, frem til hun gikk av med pensjon i mars.

Florence har flyttet lengre enn de fleste. Hun ble født i Ghana, og kom til Norge i 1977. En ung dame med ønske om å lære og et nytt hjemland som gav henne muligheten, først folkehøyskole, deretter hjelpepleierutdannelse tett etterfulgt av sykepleierutdannelse. Jobb på Ringerike sykehus, gift, tre barn, et fint, forutsigbart liv etterfulgt av endringen i livssituasjonen omtrent halvparten av oss gjennomgår. Florence tok en pust i bakken hos søsteren sin på Nannestad, og glad i turgåing som hun er begynte hun å gå forbi boligområdet BoKlok etablerte på Nannestad. «Der vil jeg bo en gang», tenkte hun. Nå gjør hun det.

«Jeg likte utseende på leilighetene med en gang jeg så dem, og hvor de ligger. Fint turterreng, jeg elsker å gå». Florence har et smittsomt godt humør, og en latter så full av liv at hun sannsynligvis kunne lagt den ut på Spotify.

«Jeg har blitt veldig glad i det nye hjemmet mitt», fortsetter hun. 

«Jeg har 77 kvadratmeter, mer enn nok plass til meg og et ekstra soverom i tillegg. Det er fint å ha når barna mine ikke bor rett i nærområdet, de to sønnene mine har blitt værende på Hønefoss og datteren min bor på Jessheim. Når de er på besøk har de muligheten til å bli over. Det er viktig, både for dem og meg. Leiligheten er helt ny, det betyr også veldig mye. Ikke noe behov for vedlikehold eller oppussing, og ingen utgifter jeg ikke vet om. At leilighetene er nye betyr også mye for bomiljøet, alle har kommet inn på likt og alle blir kjent med hverandre samtidig. Jeg har naboer jeg blir glad for å treffe på. Å oppleve et brudd som godt voksen og likevel ende opp med drømmeboligen sin er veldig fint», avslutter Florence. «Det har jeg fått til med BoKlok».

Related links

Emner

Kategorier

Regions

Kontakter

Tove Borchgrevink

Tove Borchgrevink

Pressekontakt Country Manager +47 91 83 98 52

Relatert innhold