Gå videre til innhold
André Löfgren er utnevnt til ny finansdirektør i BoKlok
André Löfgren er utnevnt til ny finansdirektør i BoKlok

Pressemelding -

André Löfgren blir ny CFO i BoKlok

André Löfgren er utnevnt til ny finansdirektør i BoKlok. Löfgren kommer fra rollen som Senior Vice President Investor Relations i Skanska og har bakgrunn fra boligutvikling gjennom sin tidligere rolle som finansdirektør i Skanska Residential Development Nordic.

– Jeg er veldig glad for å ønske André velkommen til BoKlok. Hans tidligere erfaring gjør ham meget godt rustet for rollen som vår nye finansdirektør. Det er en ekstra fordel at han har dyp innsikt i eksterne interessenters forventninger og syn på BoKlok. De vil være svært verdifulle i vår langsiktige utvikling videre som selskap, sier Jonas Spangenberg, administrerende direktør i BoKlok.

– BoKlok har et fantastisk kundetilbud som bidrar med løsninger på viktige samfunnsutfordringer. Jeg gleder meg veldig til å begynne i BoKlok og kunne bidra til å realisere de langsiktige strategiske ambisjonene som skal føre til mer bærekraftige boliger for folk med vanlig lommebok, sier André Löfgren.

André Löfgren blir en del av BoKloks ledergruppe og tiltrer i stillingen 4. februar 2022.

Related links

Emner

Kategorier


BoKlok er et boligkonsept utviklet av Skanska og IKEA. Vi bygger bærekraftige boliger med god design, funksjon og kvalitet til en lav pris. BoKlok har så langt bygget nærmere 13.000 boliger for de mange, i Sverige, Norge og Finland. I 2019 ble BoKlok også lansert i Storbritannia.

Kontakter

Tove Borchgrevink

Tove Borchgrevink

Pressekontakt Country Manager +47 91 83 98 52

Relatert innhold