Gå videre til innhold
Kristine Longva, ny salg- og markedssjef BoKlok
Kristine Longva, ny salg- og markedssjef BoKlok

Pressemelding -

BoKlok ansetter Kristine Longva som ny salg- og markedssjef i Norge

Kristine Longva er BoKloks nye salg- og markedssjef med ansvar for salg og markedsføring av boligprosjekter, kundereisen og videreutvikling av markedsstrategien. Hun startet 1. februar og er en del av ledergruppen i Norge.

- Jeg er svært stolt over å kunne ønske Kristine velkommen til BoKlok. Hun har solid erfaring innen salg og marked, og kjenner Skanska og BoKlok godt. Med Kristine på plass har BoKlok samlet et dyktig team som skal sikre vekst og resultater i tråd med vår strategi, sier Tove Borchgrevink, landssjef i BoKlok Norge.

  Longva har tidligere vært ansatt i Skanska Eiendomsutvikling AS og har hatt mange ulike stillinger innenfor salg, marked, kunde og ettermarked. Hun har en master i endringsledelse, bachelor i eiendomsmegling, samt studier i prosjekteringsledelse fra NTNU. Som salg- og markedssjef får hun en sentral rolle i BoKlok og vil være et godt tilskudd i teamet.

  - Jeg gleder meg til å ta fatt på oppgavene for å realisere BoKloks ambisiøse mål og er stolt over tilliten. Nå ser jeg frem til å følge prosjektene fra A til Å, og knytte tidligere erfaringer og kunnskap sammen. Dette blir en spennende reise, sier Kristine Longva.

  Related links

  Emner

  Kategorier

  Regions


  BoKlok er et boligkonsept utviklet av Skanska og IKEA. Vi bygger bærekraftige boliger med god design, funksjon og kvalitet til en lav pris. BoKlok har så langt bygget nærmere 13.000 boliger for de mange, i Sverige, Norge og Finland. I 2019 ble BoKlok også lansert i Storbritannia.

  Kontakter

  Tove Borchgrevink

  Tove Borchgrevink

  Pressekontakt Country Manager +47 91 83 98 52

  Relatert innhold