Gå videre til innhold
Aija Harju, leder for mangfold og inkludering på BoKlok.
Aija Harju, leder for mangfold og inkludering på BoKlok.

Pressemelding -

BoKlok intensiverer arbeidet med mangfold og inkludering

Mangfold og inkludering er en avgjørende del av utviklingen av BoKlok. En ny rolle utnevnes nå med oppgaven å utvikle en strategi- og handlingsplan. Aija Harju fra Skanska i Finland får rollen som leder for mangfold og inkludering.

- Vår suksess er avhengig av at vi kan tiltrekke oss ansatte med ulike ferdigheter, kunnskap og erfaring. BoKlok har allerede en god blanding av kjønn, nasjonaliteter og erfaringer. Halvparten av landslederne i BoKlok er kvinner og 20% av de ansatte ved fabrikken i Gullringen er kvinner. Dette er et godt grunnlag når vi nå forbereder oss på mangfold og inkludering. Her vil Aijas brede erfaring med å jobbe med mangfold og inkludering i Skanska være av stor betydning. I sine tidligere oppdrag har hun skapt tydelige og varige resultater, sier Jonas Andé, hr- og etikksjef i BoKlok.

Aija Harju begynte i Skanska i 2007 og har hatt flere strategiske oppdrag innenfor mangfold, inkludering og organisasjonskultur. Hun har blant annet hatt ansvaret for utvikling og gjennomføring av en strategi for mangfold og inkludering i Skanska Finland og har deltatt i utviklingen av en tilsvarende strategi for Skanska Norge.

- Jeg gleder meg til oppdraget mitt for BoKlok. Målet er å utvikle en mangfolds- og inkluderingsstrategi som er i tråd med BoKloks forretningsstrategi med både kortsiktige og langsiktige mål. Ved å involvere hele organisasjonen i arbeidet, kan vi skape en sterkere og mer attraktiv virksomhet der folk med ulik bakgrunn og erfaring vokser, sier Aija Harju.

Aija Harju starter oppdraget sitt i midten av mars og vil dele arbeidstiden sin mellom BoKlok og Skanska Finland. Oppdraget går i ett år og vil deretter bli sendt videre til en annen ekspert på feltet, dette for å sikre ulike ideer og erfaringer.

Related links

Emner

Kategorier


BoKlok er et boligkonsept utviklet av Skanska og IKEA. Vi bygger bærekraftige boliger med god design, funksjon og kvalitet til en lav pris. BoKlok har så langt bygget nærmere 12.000 boliger for de mange, i Sverige, Norge og Finland. I 2019 ble BoKlok også lansert i Storbritannia.

Kontakter

Tove Borchgrevink

Tove Borchgrevink

Pressekontakt Country Manager +47 91 83 98 52

Relatert innhold