Gå videre til innhold
Illustrasjon av fremtidige bygninger på Fossumjordet
Illustrasjon av fremtidige bygninger på Fossumjordet

Pressemelding -

​BoKlok kjøper tomt i Lillestrøm

På Fossumjordet i Sørumsand i Lillestrøm kommune har BoKlok kjøpt tomt, og planlegger å bygge 68 enheter med planlagt oppstart i 2022.

- Dette er en tomt vi er veldig fornøyde med. Den ligger i flotte omgivelser med umiddelbar nærhet til skoler, barnehager, offentlig kommunikasjon og gode servicetilbud. Lillestrøm er en kommune vi har stor tro på, både som fremtidig bosted for boligkundene våre, og som en kommune der vi som utvikler ser potensialet til kunne realisere viktige ambisjoner, sier sjef for BoKlok i Norge Tove Borchgrevink.

Boligutvikler med bærekraft i ryggraden

BoKlok utvikler boliger ut ifra bærekraftperspektivet om at flere må få muligheten til å kjøpe sin egen bolig til en overkommelig pris.

- For oss er det viktig at enda flere kan få kjøpe sin egen bolig. Slik situasjonen er i dag, er boligmarkedet nesten umulig for mange. Som utvikler har vi et viktig samfunnsansvar, og det tar vi alvorlig. Lillestrøm er en kommune som vi oppfatter at er svært opptatt av bærekraft, og BoKloks konsept vil derfor passe veldig godt inn i boligmiksen i kommunen, sier Borchgrevink.

BoKlok ønsker å utvikle et konsept som lytter til forbrukeren og tilbyr praktiske løsninger innenfor delingsøkonomi, mobilitet og energi. Samtidig skal boligene være arealeffektive og av høy kvalitet. BoKlok handler til syvende og sist om at det er mulig å kombinere bærekraft og god kvalitet med en pris som mange har råd til.

- Nå gleder vi oss til å starte med planleggingen av et bærekraftig, spennende og flott boligprosjekt i Sørumsand, og planlegger oppstart av bygging i 2022, sier Borchgrevink.

Related links

Emner

Kategorier

Regions


BoKlok er et boligkonsept utviklet av Skanska og IKEA. Vi bygger bærekraftige boliger med god design, funksjon og kvalitet til en lav pris. BoKlok har så langt bygget nærmere 12.000 boliger for de mange, i Sverige, Norge og Finland. I 2019 ble BoKlok også lansert i Storbritannia.

Kontakter

Tove Borchgrevink

Tove Borchgrevink

Pressekontakt Country Manager +47 91 83 98 52

Relatert innhold