Gå videre til innhold
Simen Granerød, BoKlok.
Simen Granerød, BoKlok.

Pressemelding -

Simen Granerød ny leder for Forretningsutvikling i BoKlok Norge

Simen Granerød er med virkning fra 1. november 2020 ansatt som ny leder for Forretningsutvikling i BoKlok Norge.

Granerød kommer fra stillingen som forretningsutvikler i BoKlok. Som leder for forretningsutvikling får han en sentral rolle med hovedansvar for tomtekjøp og regulering. Stillingen inngår i BoKlok Norges ledergruppe og rapporterer til Country Manager.

- Jeg er takknemlig for å ha fått denne muligheten. Jeg har stor tro på arbeidet vi gjør i BoKlok og det enorme behovet vi vil se for vårt produkt i Norge. Jeg gleder meg til å fortsette det spennende arbeidet mot kommuner og tomtebesittere for å sørge for at vi har alle mulige forutsetninger for å lykkes, sier Simen Granerød,

Granerød er utdannet økonom med en Bachelor i Business Administration fra Handelshøyskolen i København. Han har også studert eiendomsfag ved NMBU på Ås. Han har bred kompetanse og solid kommersiell erfaring innen eiendoms- og forretningsutvikling. Bl.a. fra Clarksons Platou Offshore i London og Oslo.

- Jeg er veldig glad for at Simen Granerød har takket ja til denne viktige stillingen. Han er en kapasitet og vil inneha en nøkkelrolle i selskapet. Vi jobber for tiden med flere spennende investeringsmuligheter, og jeg forventer at vi lander flere av disse, avslutter Tove Borchgrevink, Country Manager BoKlok Norge.

Related links

Emner

Kategorier


BoKlok er et boligkonsept utviklet av Skanska og IKEA. Vi bygger bærekraftige boliger med god design, funksjon og kvalitet til en lav pris. BoKlok har så langt bygget nærmere 12.000 boliger for de mange, i Sverige, Norge og Finland. I 2019 ble BoKlok også lansert i Storbritannia.

Kontakter

Tove Borchgrevink

Tove Borchgrevink

Pressekontakt Country Manager +47 91 83 98 52

Relatert innhold