Gå videre til innhold
Tove Borchgrevink
Tove Borchgrevink

Pressemelding -

Tove Borchgrevink blir ny leder for BoKlok Norge

Fra 1.oktober tar Tove Borchgrevink over ansvaret for BoKlok i Norge. Tove kommer fra stillingen som kvalitet- og utviklingssjef i Skanska Eiendomsutvikling.

- BoKlok er inne i en spennende fase. Konseptet med å bygge bærekraftige hjem til lav pris for alle er en del av et viktig samfunnsansvar som vi i BoKlok tar på alvor og som vi har konkrete planer for å kunne innfri på. Jeg ser frem til å være med å videreutvikle BoKloks virksomhet i Norge sammen med dyktige kollegaer, og gleder meg til å ta fatt på jobben.

Tove har de siste tre årene ledet avdelingen for kvalitet og utvikling i Skanska Eiendomsutvikling. Hun kom til Skanska 2017, og har flere års erfaring fra entreprenør- og eiendomsutviklingsbransjen, blant annet fra NCC og fra Höegh Eiendom.

Related links

Emner

Kategorier


BoKlok er et boligkonsept utviklet av Skanska og IKEA. Vi bygger bærekraftige boliger med god design, funksjon og kvalitet til en lav pris. BoKlok har så langt bygget nærmere 12.000 boliger for de mange, i Sverige, Norge og Finland. I 2019 ble BoKlok også lansert i Storbritannia.

Kontakter

Tove Borchgrevink

Tove Borchgrevink

Pressekontakt Country Manager +47 91 83 98 52

Relatert innhold